Система відбілювання зубів Beyond Polus Advanced

Майбутнє стоматології вже настало!

Посмішка - одна з перших речей, які помічають люди, коли зустрічають Вас. Щодня ми вживаємо напої та продукти, які несприятливо впливають на здоров'я та красу зубів. Згодом утворюється темний наліт, змінюється колір емалі і звичайна гігієна порожнини рота стає безсила.

Найбезпечніший вид відбілювання - відбілювання зубів системою Beyond Polus Advanced. Зробити ж емаль по-справжньому білішою на 8-12 тонів можна тільки завдяки цій системі. У порівнянні з хімічним відбілюванням в домашніх умовах або навіть в клініці, фотовідбілювання не робить негативного впливу на емаль зубів. А ефект від нього досягається набагато швидше і тримається довше.

Етапи відбілювання системою Beyond:

  1. На губи пацієнта наноситься захисний крем і вставляється щоковий ретрактор BEYOND. Тканинною серветкою захищають ділянку навколо зовнішньої поверхні щокового ретрактора. Визначають існуючий відтінок емалі зубів.
  2. Надягають на пацієнта захисні окуляри. Чистять зуби полірувальної пастою, яка містить частинки пемзи або полірувального піску. Прокладають ватні валики з обох сторін від щічних тяжів. Додатково наносять захисний засіб на внутрішні поверхні верхньої і нижньої губи. Підсушують зуби і ясна. Наносять захисне покриття на ясна. Проводять засвічення захисного гелю круговими рухами полімеризаційної лампи. 
  3. Наносять шар гелю товщиною 2-3 мм на суху поверхню зубів.
  4. Встановлюють лампу акселератора під кутом 90 градусів до поверхні зубів і починають 10-хвилинний цикл відбілювання. Процедуру повторюють тричі. Наносять на зуби гелеподібний фторид натрію і залишають на одну хвилину.
  5. В кінці процедури за допомогою слиновідсмоктувача видаляють фтористий гель, прибирають захисну тканину, щічні ретрактори, ватні валики, захисні окуляри і просять, щоб пацієнт прополоскав рот теплою водою. Демонструють пацієнту новий відтінок зубів і видають Керівництво по догляду за зубами після процедури відбілювання.

Важливо! Не рекомендується проводити процедуру вагітним або годуючим жінкам і пацієнтам молодше 16 років.

Протягом 24 годин після проведення процедури пацієнти повинні уникати прийому їжі і напоїв, що містять фарбуючі речовини. Використання цигарок також має бути обмежена.

Наші роботи

Назва послугиВартість, грн
1Видалення зубних відкладень з однієї щелепи з профчисткою350.00
2Зняття нальоту та відкладень за допомогою содоструйного апарату ( з однієї щелепи )400.00
3Видалення зубних відкладень з однієї щелепи з прочисткою  «Varios»500.00
4Відбілювання системою Beyond Polus4500.00

Comments are closed.