Консультація та діагностика

Починати лікувати зуби без початкового огляду і діагностики може тільки провидець або дилетанти. Ми - професіонали, тому починаємо знайомство з вами на консультації.

Консультація - невелика зустріч-знайомство з пацієнтом.

Ми оглядаємо ваші ясна і зуби, уважно слухаємо скарги та побажання, оцінюємо якість гігієни і направляємо на додаткові дослідження. Тому що побачити повну картину без рентгенодіагностики неможливо. Зазвичай, консультація в нашій стоматології триває 30 хвилин. Окрім того, лікар додатково запитує про ваш спосіб життя, звички, можливі алергічні реакції і захворювання, які можуть вплинути на вибрані методи лікування і його ефективність.

Діагностика дуже важлива частина збору інформації про стан здоров'я зубів і ясен. На цьому етапі вам слід звернути увагу на:

Направлення на діагностику і обраний метод

Лікар повинен обрати вірний метод діагностики: якщо планується великий обсяг робіт, то варто робити комп'ютерну томографію зубів, якщо ж мова йде про 1-2 зуба - досить буде прицільного знімка, за умови впевненості у здоров'ї інших зубів.

Обладнання

Вона має бути безпечним і максимально новим. Старі моделі рентген-апаратів дають більше опромінення для пацієнтів і менш точні знімки. До того ж старі апарати не можуть робити більш сучасні діагностичні знімки.

Підготовка лікаря

Вміння стоматолога читати знімки і бачити на них проблеми.

В стоматології Омега дент доступні наступні методи діагностики ротової порожнини

Прицільний знімок ( ренген зуба )

Ортопантомографія

Комп’ютерне дослідження – 3D діагностика